Nyheder

Vonge-Kollemorten Fællesvarme
Frist for gratis tilslutning til fjernvarme

Husk, at tilmeldingsfristen for gratis tilslutning til fjernvarme er 1. august 2024.

Læs mere
Lokalrådet
Den nye fælles hjemmeside er klar

Lokalrådet har sammen med foreninger, institutioner og ildsjæle arbejdet på at stable den nye hjemmeside på benene. I kan bl.a. se kommende arrangementer og nyheder fra foreninger, institutioner mv.

Læs mere
Skaterbane
Million-donation baner vejen for ny skaterbane: Nu er arbejdet gået i gang

Efter flere års hårdt arbejde og planlægning kan beboere nu se de første tegn på den nye skaterbane. Den skal være med til at sørge for et øget aktivitetsniveau i området.

Læs mere
Vonge Borgerforening
Sankt Hans i Vonge

Traditionen tro har Vonge og Omegns Borgerforening afholdt Sankt Hans på Legepladsen i Vonge søndag den. 23 juni. Der var dækket op til fællesskab og hygge. Borgerforeningen havde opstillet borde, stole og de fine bordbænkesæt var gjort klar til aftenens hygge.

Læs mere
Lokalrådet
Vil anlægge 3,1 kilometer lang sti mellem to byer: Det vil den koste

Der er store planer for en ny fælles gang- og cykelsti i lokalområdet. Prisen og størrelsen er på plads, nu mangler der bare den kommunale støtte.

Læs mere
Børnehaven
Dagplejen

Dagplejens lokaler

Læs mere
Børnehaven
Grønne spirer

Hvert år ansøger vi grønne spirer om medlemskab og optagelse. Optagelse af grønne spirer forudsætter at der arbejdes målrettet og fokuseret gennem året med temaer der relaterer sig til natur og oplevelser i -og med naturen.

Læs mere
Fodbold
I Øster Nykirke IF er pigerne vilde med at gå til fodbold

Når de to fodboldtrænere Dennis Gravesen & Kim Kristoffersen skal sætte hold til deres dameholdskampe i DGI-rækken, har de kun positive problemer. For modsat så mange andre steder så mangler de ikke spillere! Læs artiklen i Vores Lokalavis

Læs mere
Lokalrådet
Ny hjemmeside er godt på vej

Den ny hjemmeside for hele Vonge-Kollemorten-området er godt undervejs.

Læs mere
Vonge-Kollemorten Fællesvarme
120 borgere til fællesvarmemøde: Nu er Vonge-Kollemorten tæt på alternativ opvarmning

Vonge og Kollemorten nærmer sig en tilstand, hvor borgerne ikke mere skal være afhængige af gas og oliefyr i forhold til opvarmning af deres huse og ejendomme.

Læs mere
Lokalrådet
Ny hjemmeside for lokalområdet

Lokalrådet arbejder på en ny hjemmeside, som har til formål at vise alle aktiviteter, arrangementer, foreninger, klubber osv. frem. Lokalrådet vil i løbet af efteråret tage kontakt til jer - for at give alle interesserede mulighed for at være med.

Læs mere
Lokalrådet
Den gamle stationsbygning i Vonge

Vejle Kommune har ikke længere brug for den tidligere jernbanestationsbygning i Vonge, og kommunen vil gerne indgå i dialog med lokalområdet. Hvis der er gode ideer og lokale kræfter, der vil løfte den gode idé, understøtter Lokalrådet gerne det arbe...

Læs mere
Lokalrådet
Cykelsti mellem Kollemorten og Vonge

Vi arbejder sammen med relevante fagfolk i Vejle Kommune, om en cykelsti mellem byskiltene i Kollemorten og Vonge som et muligt samarbejdsprojekt. Vi er i gang med at konkretisere hvordan et sådant samarbejdsprojekt kan se ud.

Læs mere
Lokalrådet
Nyt boligområde ved Tinnetvej

Vi har en positiv dialog med Vejle Kommune ang. igangsættelse af lokalplan for boligområde ved Tinnetvej. 

Læs mere
Lokalrådet
Udvikling af udearealet ved Kollemortenhus

Lokalrådet er sammen med Kollemortenhus, i gang med et godt arbejde med Vejle Kommune om udearealerne omkring forsamlingshuset i Kollemorten. Det gælder både generelt vedligehold, men også udvikling af området, så endnu flere kan få glæde af det grøn...

Læs mere
Lokalrådet
Ny sti fra Vonge til Gudenåens udspring.

Vi får en ny sti i Vonge

Læs mere