Hjemmeside for Vonge-Kollemorten

Forsamlingshuset Kollemortenhus

Kollemortenhus ligger på Hærvejen 237 i Kollemorten

Priser på udlejning fra 1. januar 2024 (med forbehold for ændringer/fejl):

Lille sal kr. 1200,-

Store sal kr. 1850,-

Hele huset kr.  2600,-

Priserne er inkl. leje af køkkken.

Leje dagen før til borddækning kr. 400,-

Rengøring er obligatorisk og koster kr. 400,-

Se betingelsere for leje i lejekontrakt, som skal udfyldes ved leje.

Du kan finde lejekontrakten her: Udlejningskontrakt – Januar 2024_Kollemortenhus

Kontakt Mona Christiansen på telefon 40 24 70 17

Lidt historie:
I det herrens år 1935, var der fremsynede folk i Kollemorten, der mente, at vi skulle have en forsamlingshus. Der blev gjort et stort stykke arbejde, både med at samle folk og penge, men det lykkedes. Den 27. oktober 1936 blev huset indviet, så nu var der plads til fester, møder og gymnastik. Huset kørte sådan i mange år, der var en god udlejning, men som årene gik, hvor der var fast vært på, blev der brug for en udvidelse.Kollemortenhus

Lidt om Kollemortenhus:

Det første der blev bygget var toiletter og garderober, samt en lille udvidelse af køkkenet. Efter nogle år, blev det for trangt, og i 1970 blev der så den lille sal og ekstra toiletter bygget til. Det bevirkede større fester for det lille køkken, så i 1978 blev der bygget nyt køkken, som er i fin stand.

Huset har gennem årene været flittigt brugt, der har været dilettant i mere end 60 år, en hel det møder og andet underholdning. I 1972 startede man med banko, og det har kørt hver tirsdag aften siden. Det har været med til at give lidt overskud til vedligeholdelse, så det kan se tiltalende ud.

Det kører stadig godt for huset, som er godt udlejet. Nu lejer vi ud uden vært, men der henvises til kogekone, hvis folk vil have det. – Ellers lejer man huset og sørger selv for at lave maden, eller får det udefra.

I året 2004 havde vi 43 udlejninger, og der er allerede mange i 2005, derudover havde vi bankospil 50 gange om året, hvor vi ser en masse bankoglade folk.

I vinteren 2005 fik vi malet den lille sal, og vi fik nye lampetter, den store sal står også for en omgang, køkkenet har fået nyt stålbord og toiletterne er også skiftet.

Det er vigtigt, og godt at vi står sammen om vores forsamlingshus, den kan ikke undværes, nu har den jo også snart selv 70 års jubilæum
.